CRYPTO COIN

Ανάκαμψη,Στασιμότητα ή νέο Bloodbath;

Θα ανέβει ξανά το Bitcoin μετά τη συντριβή του Μαΐου 2021;

Είτε πολύ σύντομα, είτε όχι για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Θα προσπαθήσω να εξηγήσω με βάση τις αναλύσεις απόψεων που κυριαρχούν διεθνώς .

 # 1 Η πιθανότητα για πολύ γρήγορη ανάκαμψη


 Παρά την πρόσφατη πτώση των τιμών του Bitcoin, ορισμένοι είναι αρκετά αισιόδοξοι, όπως η Cathie Wood, πιστεύουν ότι το χειρότερο είναι για λίγο και όλα θα επανέλθουν στο φυσιολογικό.
 Η Cathie Wood της Ark Investment λέει ότι το Bitcoin θα φτάσει τα 500.000 $ Η Wood έκανε την πρόβλεψη, ακόμη και όταν η κορυφαία κρυπτογράφηση έπεσε την Τετάρτη. https://finance.yahoo.com/news/ark-investment-cathie-wood-says-165404855.html Η συλλογιστική της είναι αρκετά απλή.
 Το Bitcoin έχει ήδη περάσει έναν δείκτη μέσης αναστροφής που υποδηλώνει ότι οι χειρότερες μειώσεις των τιμών έχουν τελειώσει. Υπάρχουν πάρα πολλά αδιάθετα χρήματα στην αγορά αυτή τη στιγμή και πρέπει να πάνε κάπου. Οι παγκόσμιες οικονομίες γίνονται καλύτερες, όχι χειρότερες. Όταν το Bitcoin έπεσε το 2018, το χρηματιστήριο σημείωσε επίσης μια υποχώρηση λόγω της ποσοτικής χαλάρωσης. Αυτό δεν συμβαίνει ακόμα. Τέλος, οι ομοϊδεάτες της διατηρούν την άποψη , και δεν νομίζω ότι κάνουν λάθος, ότι το BTC θα αξίζει τελικά πολύ περισσότερο – αν έχετε την υπομονή να περιμένετε 3-5 χρόνια.

# 2 Το Crypto-Winter


 Η κυρίαρχη άποψη στο άλλο μισό του κόσμου της κρυπτογράφησης κάνει προετοιμασία για ένα “ψυχρό χειμώνα”.

 Η συλλογιστική τους είναι απλή.
 – Το Bitcoin δεν έχει καταρρεύσει ποτέ κατά 52% στο παρελθόν και δεν αντιμετώπισε χειμώνα κρυπτογράφησης. – Αυτές οι μειώσεις είναι της τάξης του 82% -97%. Χωρίς εξαιρέσεις. – Ακόμη και αν οι θεσμικοί αγοραστές μαλακώσουν τα χτυπήματα , μια πτώση 65% φαίνεται αναπόφευκτη. – Αυτοί οι “χειμώνες” διαρκούν   18 – 24 μήνες για να επιστρέψουν στα προηγούμενα υψηλά όλων των εποχών.


 Τι να κάνω?
 

Επιλογή 1: Νομίσματα τζόγου! Εάν η Cathie έχει δίκιο, τώρα είναι η ώρα να αγοράσετε όλα τα είδη νομισμάτων. – Τα νομίσματα Meme και τα νομίσματα ανταλλαγής είναι πιθανό να ανακάμπτουν πολύ. – Η ανταλλαγή νομισμάτων: $ BNB, $ OKB, κ.λ εικάζεται ότι κερδίσει έναν ποσοστό , επειδή ο όγκος συναλλαγών θα αυξηθεί με ανανεωμένο κρυπτογραφικό ενδιαφέρον. 

Πιθανή απόδοση: 3x – 10x σε 6 μήνες. 

Meme νομίσματα: Το $ DOGE θα οδηγηθεί στον ίδιο δρόμο. Το $ SHIB δείχνει να έλκει το ενδιαφέρον, αντιστοίχως πραγματικά στοιχήματα όπως το KAREN $. 

Πιθανή απόδοση: 5x – 100x σε 6 μήνες.


 Επιλογή 2: Μέσος όρος κόστους σφαλμάτων Πουλήστε και περιμένετε κι άλλη πτώση . Και κάντε επαναγορά κρυπτό καθώς το BTC συνεχίζει να μειώνεται π.χ κάθε -3% ή -6% (ανάλογα με το πόσα χρήματα έχετε να αγοράσετε στις πτώσεις). Ποντάρετε αυτά τα νομίσματα για επιπλέον μετρητά καθώς  περιμένετε. Πιθανή απόδοση: 3x – 5x σε 3 χρόνια. 

Δεν είμαι χρηματοοικονομικός σύμβουλος και δεν είναι οικονομική συμβουλή. Θα πρέπει όπως πάντοτε να έχετε τη δική σας στρατηγική και να κάνετε την δική σας επιλογή .
 Προσωπικά διαθέτω ένα μικρό μέρος στο κερδοσκοπικό παιχνίδι (short term) και κρατάω τα υπόλοιπα ως μακροπρόθεσμο παιχνίδι (long term) . Εάν αυξηθεί το BTC, θα ακολουθήσω απλώς τις δυναμικές συναλλαγές που έχω περιγράψει προηγουμένως.
 Παρεμπιπτόντως, πούλησα το μεγαλύτερο μερίδιό μου σε κρύπτο πριν αρχίσει το BTC να καταρρέει για πρώτη φορά κάτω από το SMA 160 για 17,7x κέρδος. Έχω λοιπόν αποκτήσει κέρδος προς το παρόν και δεν νιώθω το συναίσθημα του φόβου.
 Καλές συναλλαγές !!

Leave a Reply

Your email address will not be published.